Argano aliejus, 100ml Padidinti

Argano aliejus NERAFINUOTAS, 50ml/100ml

Nauja prekė

Šis ekologiškas šalto spaudimo, nerafinuotas argano aliejus puoselėja odą ir plaukus.

Plačiai naudojamas kosmetikoje, tačiau negalime pateikti plataus šio produkto naudos aprašymo dėl Lietuvos ir ES įstatymų (kol kas įstatymai nereglamentuoja alternatyviosios ir papildančiosios medicinos).

Smulkiau

7,00 €

Apie prekę

Plačiau apie argano aliejų:

- Argano aliejus yra natūralus aliejus, išgaunamas iš argano (Argania spinosa) medžio, kilusio iš Maroko, branduolių.

- Dėl riebiųjų rūgščių ir antioksidantų gausos, argano aliejus tinka kaip ingredientas kosmetikos priežiūros priemonėse, skirtose brandžiai, suglebusiai, probleminei odai, pažeistiems plaukams.

-
Argano aliejuje yra daug alfa tokoferolių, karotino, fitosterolių ir omega 6.

- Be to, kad argano aliejus yra naudojamas odos kremuose, losjonuose, serumuose, veido kaukėse ir balzamuose, jis dažnai naudojamas į šampūnus ir kondicionierius arba masažo aliejams gaminti.

-
Argano aliejus palaiko drėgmę odoje ir plaukuose.

 Naudojimas:

- Aliejų galima tepti tiesiai ant odos ar plaukų

- Įmaišyti į kosmetikos priemones (1-100 proc.), dedama į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

- Tik išoriniam vartojimui

- Tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

 

Kontraindikacijos: individualus argano aliejaus netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti tamsioje, vėsioje vietoje (galima ir šaldytuve)

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Aliejus parduodamas tamsaus stiklo 50ml arba 100ml talpos buteliukuose.

 

Botaninis pavadinimas: Argania Spinosa Kernel Oil

Pagaminta: Maroke

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: