Saldžiųjų migdolų aliejus, 100ml/1l
search
  • Saldžiųjų migdolų aliejus, 100ml/1l

Saldžiųjų migdolų aliejus NERAFINUOTAS, 100ml/1l

7,00 €

Pirmojo šalto spaudimo, nerafinuotas saldžiųjų migdolų aliejus yra plačiai naudojamas kosmetikos priežiūros priemonėse, skirtose drėkinti, minkštinti.

Itin lengvas, tad naudojimo spektras labai įvairus (kaukės, prausikliai, kremai, balzamai, losjonai ir t.t.).

Tinka visiems odos tipams, net kūdikiams

Talpa: 100ml
Kiekis
Turime

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Plačiau apie saldžiųjų migdolų aliejų:


- Saldžiųjų migdolų aliejus gaunamas iš saldžiųjų migdolų medžio (Prunus Amygdalus Dulcis), kilusio iš Vakarų Azijos, riešutų.

-
Saldžiųjų migdolų medžiai nuo seno buvo auginami dėl jų valgomųjų riešutų ir naudingų aliejų.

-
Saldžiųjų migdolų medžiai apipinti legendomis ir plačiai naudojami religininėse tradicijose visame pasaulyje. Senajame Testamente migdolų gėlės yra pavyzdys judėjų menorai; Šiandien sinagogos pavasario šventės metu vis dar papuoštos žydinčiomis migdolų šakomis. Italijos Toskanos regione migdolų šakos naudojamos kaip dalijimosi lazdelės ieškant užkasto lobio, o Prancūzijoje legenda pasakoja apie migdolų šakeles, stebuklingai augančias per naktį, kad apsaugotų Karolio Didžiojo kariuomenę.

-
Naudojant vietiškai, saldžiųjų migdolų aliejus padeda sudrėkinti sausą, suskeldėjusią ir sudirgusią odą ir gleivinę.

-
Saldžiųjų migdolų aliejus taip pat yra populiarus tarp masažo terapijos specialistų, nes jis lengvai absorbuojamas, neriebus ir turi malonų, lengvą aromatą.

-
Jame gausu vitaminų A, B1, B2, B6, D ir E, todėl gali padėti palaikyti subalansuotą plaukų ir odos drėgmės lygį.

Naudojimas:

- Galima tepti tiesiai ant odos

- Įmaišyti į kosmetikos priemones (1-100proc.), dedama į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

- Tik išoriniam naudojimui

- Tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

 

Kontraindikacijosindividualus saldžiųjų migdolų aliejaus netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti tamsioje, vėsioje vietoje (galima ir šaldytuve)

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Aliejus parduodamas tamsaus stiklo 100ml talpos buteliukuose arba plastikiniuose buteliuose po 1l.

 

Botaninis pavadinimas: Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Pagaminta: Ispanijoje

MŪSŲ REKOMENDUOJAMI RECEPTAI SU ŠIUO PRODUKTU:

ŠOKOLADINIS KŪNO ŠVEITIKLIS
ODOS TEPALIUKAS
PURŠKIKLIS NUO UODŲ
LOSJONAS NUO SAULĖS
KIETASIS MASAŽO ALIEJUS
ANTIPERSPIRANTAS

APSAUGINIS LŪPŲ BALZAMAS
MINKŠTINANTIS LŪPŲ BALZAMAS

ka_003_450
9 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.