Alyvuogių aliejus, 100ml Padidinti

Alyvuogių aliejus NERAFINUOTAS, 100ml

ka_001_17

Nauja prekė

Nerafinuotas, pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus - dažnai sutinkamas komponentas kosmetikos pramonėje.

Jame gausu vitaminų. Tinkamas įvairiai kosmetikai gaminti, skirtai drėkinti, maitinti odą.

Tinka mišriai, brandžiai, ypač sausai, jautriai odai.

Smulkiau

3,50 €

Apie prekę

Plačiau apie nerafinuotą alyvuogių aliejų:


- Alyvuogių aliejus, išgaunamas pirmu spaudimu, naudojamos tik mechaninės ar kitos fizinės priemonės, kurios nekeičia aliejaus.

-
Dėl riebumo, šis aliejus netinka riebiai veido odai, tačiau idealiai tinka naudoti sausai, brandžiai ir jautriai odai.

-
Naudojamas daugelyje plaukų, odos ir kūno priežiūros priemonių, įskaitant rankų kremus, pėdų kremus, sausos, suskeldėjusios odos priežiūros procedūrose ir kaip viso kūno masažo aliejus. Alyvuogių aliejus yra populiariausias muilo gamybos ingredientas.

-
Apie 14% aliejaus yra sočiųjų riebalų, o 11% polinesočiųjų riebalų rūgščių, tokių kaip omega-6 ir omega-3 riebalų rūgštys.

-
Alyvuogių aliejuje vyraujanti riebalų rūgštis yra mononesoieji riebalai, vadinami oleino rūgštimi, sudarantys 73% viso aliejaus kiekio.

-
Be naudingųjų riebalų rūgščių, jame yra nedidelis vitaminų E ir K kiekis.

- N
erafinuotas, pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus dažnai naudojamas odai ir plaukams.

-
Alyvuogių aliejuje yra riebaluose tirpių vitaminų A, D, E ir K.

-
Alyvuogių aliejus yra populiarus natūralus drėkiklis.

-
Alyvuogių aliejus yra daugelio asmens priežiūros priemonių, įskaitant veido prausiklį, kūno prausiklį, muilą ir losjonus, sudedamoji dalis.


Naudojimas:

- Aliejų galima tepti tiesiai ant odos ar plaukų

- Įmaišyti į kosmetikos priemones (1-100 proc.), dedama į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

- Tik išoriniam naudojimui

- Tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

 

Kontraindikacijos: individualus alyvuogių aliejaus netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti tamsioje, vėsioje vietoje (galima ir šaldytuve)

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Aliejus parduodamas tamsaus stiklo 100ml talpos buteliukuose.

 

Botaninis pavadinimas: Olea Europaea Oil

Pagaminta: Italijoje/Ispanijoje

MŪSŲ REKOMENDUOJAMI RECEPTAI SU ŠIUO PRODUKTU:

NATŪRALI DANTŲ PASTA

20 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: