Abrikosų kauliukų aliejus, 100ml
search
  • Abrikosų kauliukų aliejus, 100ml

Abrikosų kauliukų aliejus NERAFINUOTAS, 100ml/500ml/1l

7,50 €

Lengvos tekstūros nerafinuotas, šalto spaudimo abrikosų kauliukų aliejus turi daug vitaminų, gali būti naudojamas įvairioms kūno, veido, plaukų, lūpų priežiūros kosmetikos priemonėms gaminti.

Plačiai naudojamas kosmetikoje, tačiau negalime pateikti plataus šio produkto naudos aprašymo dėl Lietuvos ir ES įstatymų (kol kas įstatymai nereglamentuoja alternatyviosios ir papildančiosios medicinos).

Talpa: 100ml
Kiekis
Turime

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Plačiau apie abrikosų kauliukų aliejų:


- Nerafinuotas abrikosų kauliukų (branduolių) aliejus yra išgaunamas iš šaltai spaustų mažų migdolų, esančių abrikosų branduoliuose.

- Jame gausu oleino ir linolo rūgščių, lengvas absorbuojamas.

-
Tinka kaip ingredientas kosmetikos priežiūros priemonėse, skirtose jautriai, probleminei, brandžiai, pavargusiai odai.

-
Šis aliejus yra panašus į saldžiųjų migdolų aliejų, yra ne komedogeninis ir turi labai mažą jautrumą oksidacijai.

-
Jis dažnai naudojamas masažo losjonuose ir aliejuose, odos valymo priemonėse.

- Jį taip pat galima naudoti priemonėse nuo saulės.

-
Tai lengvas ir gan stabilus bazinis aliejus, kuriame gausu vitaminų A, B, C ir E, taip pat oleino (C18: 1) ir linolio (C18: 2) nepakeičiamų riebiųjų rūgščių.

Naudojimas:

- Aliejų galima tepti tiesiai ant odos ar plaukų

- Įmaišyti į kosmetikos priemones (1-100 proc.), dedama į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

- Tik išoriniam naudojimui

- Tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

 

Kontraindikacijos: individualus abrikosų kauliukų aliejaus netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (galima ir šaldytuve)

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Aliejus parduodamas tamsaus stiklo 100ml talpos buteliukuose arba plastikiniuose buteliuose po 500ml arba 1l.

 

Botaninis pavadinimas: Armeniaca (Apricot) Kernel Oil

Pagaminta: Italijoje/Ispanijoje

MŪSŲ REKOMENDUOJAMI RECEPTAI SU ŠIUO PRODUKTU:

PIEŠTUKAS PO VABZDŽIŲ ĮGĖLIMO
KIETASIS KONDICIONIERIUS


ka_003_1
10 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.