Lanolinas (bevandenis), 50g Padidinti

Lanolinas (bevandenis), 50g

am_002_0025

Nauja prekė

Lanolinas plačiai naudojamas įvairiose kosmetikos priemonėse.

Smulkiau

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

4,90 €

Apie prekę

Lanolinas yra riebi geltona medžiaga, pagaminta iš sekretų (riebalų) iš avių odos liaukų. Tai natūralus, gyvūninės kilmės produktas, pagamintas iš vilnos. Lanolinas daugiau kaip šimtą metų buvo naudojamas odos tepaluose.

 

Lanolinas yra ilgos grandinės vaško esteris, kuriame yra cholesterolio, tačiau jo sudėtis skiriasi nuo žmogaus riebalų. Dėl didelio riebalų kiekio lanolinas yra okliuzinis, tai reiškia, kad jis neleidžia išgaruoti iš odos (transepiderminis vandens netekimas).

 

Lanolinas plačiai naudojamas įvairiose kosmetikos priemonėse. Tinkamas vienas arba kaip ingredientas kosmetikos priežiūros priemonėse, skirtose sausai odai.

 

Naudojimas:

- Galima tepti tiesiai ant odos.

- Įmaišomas į į lūpų, kūno balzamus, veido/kūno kremus, sviestus

- Dozavimas į gaminamas kosmetikos priemones: 1-50%, dedamas į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

 

Kontraindikacijos: individualus lanolino netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama laikyti tamsioje vietoje, vėsioje vietoje

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Produktas parduodamas plastikiniuose indeliuose po 50g.

 

INCI: Lanolin

Pagaminta: ES

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: