Išpardavimas! Polisorbat 80, 100ml Padidinti

Polisorbat 80, 100ml/1000ml

Nauja prekė

Emulsijų ir balzamų stabilizatorius. Taip pat naudojamas kuriant vandeninius vitaminų tirpalus, tokius kaip A, E, kad būtų lengviau įsisavinamas į kosmetikos produktus. Jis taip pat naudojamas kaip nešiklis, kvapo stipriklis (kvapiosios medžiagos) riebaluose.

DĖL DIDESNIŲ KIEKIŲ, RAŠYKITE: INFO@VILLAGEMADE.LT

Smulkiau

4,20 €

Apie prekę

Polisorbatas 80 yra sorbitano ir oleino rūgšties darinys. Tai medžiaga, atsakinga už riebalų tirpinimą vandenyje.

Polisorbatas 80 yra gelsvas skystis. Biologiškai skaidomas, švelnus odai, nedirginantis. Jis tirpsta vandenyje ir alkoholyje. Tai nejoninė, švelni paviršiaus aktyvioji medžiaga, naudojama daugelyje kosmetikos priemonių. Plačiai naudojamas maisto, farmacijos ir kosmetikos pramonėje, daugiausia kaip tirpiklis ir nejoninis O / W emulsiklis, tinkantis kremams, skystoms emulsijoms. Hidrofilinė-lipofilinė pusiausvyra - HLB 15

Puiki priemonė, užkertanti kelią aliejaus dalelių nusėdimui vandeninėse medžiagose. Polisorbatas 80 turi savybę ištirpinti aliejų vandenyje.

Emulsijų ir balzamų stabilizatorius. Taip pat naudojamas kuriant vandeninius vitaminų tirpalus, tokius kaip A, E, kad būtų lengviau įsisavinamas į kosmetikos produktus. Jis taip pat naudojamas kaip nešiklis, kvapo stipriklis (kvapiosios medžiagos) riebaluose.

Jis gali veikti kaip tirpiklis, emulsiklis, stabilizatorius arba drėkiklis.

Naudojimas:

- Vonios burbulai - pridedant „Polysorbate 80“ gaminant vonios burbulus, maudymosi metu juose esantys riebalai ištirps vandenyje. Jie nepasiliks nei vandens paviršiuje bei nenusės ant vonios paviršiaus.

- Šampūnai ir dušo geliai - jei norite praturtinti šampūno ar dušo gelio pagrindą papildomais eteriniais aliejais, kvapiosiomis medžiagomis, baziniais aliejais, pvz., migdolų aliejumi, ricinos aliejumi ir kt., rekomenduojama pridėti „Polisorbate 80“. Dėl jo riebalai neatsiskirs nuo kosmetikos priemonėse ir visi komponentai gerai susimaišys.

- Vonios druskos - pildami aliejus į druskas, nepamirškite įpilti „Polysorbate 80“. Dėl jo neliks riebalų pertekliaus ant odos net jei naudosite taukmedžio sviestą. Vonios druskos, praturtintos sviestais ir kvapiaisiais aliejais, tolygiai ištirps vonioje, nepalikdamos aliejaus sluoksnio nei vandens, nei vonios paviršiuje.

- Oro gaivikliai - aliejai ištirpsta vandenyje, naudojant „Polysorbate 80“.

- Kvapioji medžiaga  - jei kvapiųjų medžiagų pridedama prie grynų aliejų be vandens priedų, aliejų kvapas tampa labai silpnas. „Polsorbate 80“ sustiprina aromatus.

 

Į bazinį aliejų įpilkite polisorbato 80 - siūlomas santykis 1: 1. Gerai išmaišykite. Gautą mišinį įpilkite į produktą (šampūną, balzamą, losjoną).

Kremuose, vonios burbuluose, balzamuose - 1–5%.

 

Kontraindikacijos: individualus Polisorbate80 netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama laikyti tamsioje vietoje

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Produktas parduodamas tamsaus stiklo 100ml talpos buteliukuose arba po 1l plastikiniuose buteliuose.

 

INCI: Polysorbate 80

Pagaminta: Italijoje

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: