Žėrutis RUDA, 10g Padidinti

Žėrutis RUDA, 10g/20g

Nauja prekė

Rudas žėrutis (mica) yra šokoladinio atspalvio natūralus, lengvas pigmentas.

Smulkiau

4,00 €

Apie prekę

Rudas žėrutis (mica) yra šokoladinio atspalvio natūralus, lengvas pigmentas.

 

Naudojimas:

- Į gaminamus muilus, vonios druskas, vonios „bombas“, muilus

- Į gaminamą kosmetiką (balzamus, kremus, dušo gelius, losjonus, šampūnus)

- Į dekoratyvinę kosmetiką (šešėlius, skaistalus)

- Tik išoriniam naudojimui

 

Kontraindikacijos: neįkvėpti

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama laikyti tamsioje, sausoje vietoje.

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Produktas parduodamas plastikiniuose maišeliuose/indeliuose po 10g arba 20g

 

INCI: Mica, Iron oxide

 

Pagaminta: Kinijoje

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: