Petrolatumas (vazelinas), 100g Padidinti

Petrolatumas (vazelinas), 100g/500g

Nauja prekė

Petrolatumas - tai nenatūralios kilmės kosmetinis ir farmacinis vazelinas, tačiau jį labai gerai absorbuoja ir toleruoja oda.

Smulkiau

3,50 €

  • 500g
  • 100g

Apie prekę

Petrolatumas yra vienas pagrindinių ingredientų įvairių tepalų gamyboje.

Jis nealergizuoja ir nedirgina odos.

Naudojimas:

- įvairių tepalų pagrindas (įmaišomi aliejai, ekstraktai)

- kūno šveitiklių bazė

- puiki priemonė sudirgusioms lūpoms

Kontraindikacijos: individualus produkto netoleravimas

Laikyti sausoje vietoje, sandariai uždarytą, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

INCI: Petrolatum,  CAS No: 8009-03-8,  EC No: 232-373-2

Pagaminta: Vengrijoje

13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: