Levandų eterinis aliejus, 10ml
search
  • Levandų eterinis aliejus, 10ml

Levandų eterinis aliejus, 10ml/50ml

4,70 €

Levandų eterinis aliejus nuostabiai kvepia.

Plačiai naudojamas kosmetikoje, aromaterapijoje ir natūralioje medicinoje, tačiau negalime pateikti plataus šio eterinio aliejaus naudos aprašymo dėl Lietuvos ir ES įstatymų (kol kas įstatymai nereglamentuoja alternatyviosios ir papildančiosios medicinos, įskaitant aromaterapiją).

Talpa: 10ml
Kiekis
Prekė su papildomais pasirinkimais

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Plačiau apie levandų eterinį aliejų:

- Levandų eterinis aliejus nuo seno buvo naudojamos tiek kvepalams. Romėnai į vonios vandenį pridėjo levandų, taigi pavadinimas kilo iš žodžio plauti - lavare.

- Yra daugiau kaip 30 levandų rūšių ir šimtai genotipų, kurie išsiskiria savo augimo forma ir eterinių aliejų chemine sudėtimi.

- Levandų augalų augimo sąlygos, tokios kaip sezoniškumas, klimatas, drėgmės lygis ir dirvožemio kokybė, lemia distiliuoto eterinio aliejaus kokybę.

- Aukščiausios kokybės eterinis aliejus gaunamas garais distiliuojant tik šviežias levandų gėles ir jokią kitą augalo dalį.

- Tinka kaip ingredientas kosmetikos gaminiuose, skirtuose sudirgusiai, pavargusiai, suglebusiai ar probleminei odai.

- Plačiai naudojamos masažo aliejų mišiniuose.

- Spalva: gelsva su žalsvu atspalviu.

- Konsistencija: lengva.

- Kvapas: gėlių, žolinis, šviežias, stiprus.

- Tinka būti maišomas su šiais eteriniais aliejais: maišomas su daugeliu kitų eterinių aliejų, ypač su citrusiniais, gėlių aromatais, taip pat pušų, pačiulių.

- Augalo dalis: žiedai.

-
Gamybos būdas: distiliavimas garais.

 

Naudojimas:

- Į veido ir kūno kosmetiką

- Į gaminamus muilus

- Į namų kvapus

- Nenaudokite gryno tiesiai ant odos, atskieskite

- Tik išoriniam naudojimui

 

Kontraindikacijosindividualus levandų netoleravimas. Nerekomenduojama besilaukiančioms moterims pirmus 3 nėštumo mėnesius. Venkite patekimo į akis.

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

- Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

 

Produktas parduodamas tamsaus stiklo buteliukuose po 10ml ir 50ml.

 

Botaninis pavadinimas: Lavandula angustifolia

Pagaminta: Prancūzijoje

MŪSŲ REKOMENDUOJAMI RECEPTAI SU ŠIUO PRODUKTU:

PIEŠTUKAS PO VABZDŽIŲ ĮGĖLIMO
VEIDO PRAUSIKLIS SU JOJOBA KAROLIUKAIS
VEIDO ŠVEITIKLIS SU BRAŠKIŲ SĖKLOMIS
VEIDO KREMAS BRANDŽIAI ODAI
ODOS TEPALIUKAS
PURŠKIKLIS NUO UODŲ
AKSOMINIS RANKŲ KREMAS
KIETASIS SPF LOSJONAS
LOSJONAS NUO SAULĖS

RANKŲ BALZAMAS
APSAUGINIS LŪPŲ BALZAMAS

ea_21
0 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.