Kvapiųjų kanangų (Ylang-Ylang) e.a., 10ml
search
  • Kvapiųjų kanangų (Ylang-Ylang) e.a., 10ml

Kvapiųjų kanangų (Ylang-Ylang) e.a., 10ml

6,50 €

Ylang-Ylang (kvapiųjų kanangų) complete eterinis aliejus yra nuostabaus gėlių aromato.

Plačiai naudojamas kosmetikoje, aromaterapijoje ir natūralioje medicinoje, tačiau negalime pateikti plataus šio eterinio aliejaus naudos aprašymo dėl Lietuvos ir ES įstatymų (kol kas įstatymai nereglamentuoja alternatyviosios ir papildančiosios medicinos, įskaitant aromaterapiją).

Kiekis
Turime

  Duomenų apsauga

Jūsų duomenys griežtai tvarkomi pagal Duomenų apsaugos reglamentą.

  Pristatymo informacija

Pristatymas per 1-3 darbo dienas

  Grąžinimo taisyklės

Pas mus taikomas standartinis prekių grąžinimas (14 kalendorinių dienų)

Plačiau apie Kvapiųjų kanangų (ylang-ylang) eterinį aliejų:


-
Indonezijoje ylang-ylang gėlių žiedlapiai nuo seno  išpinami ant jaunavedžių porų lovų.

-
Ylang-ylang eterinis aliejus populiarus plaukų priežiūros priemonių ingredientas, Europoje dar žinomas kaip Macassar aliejus.

-
Ylang-ylang eterinis aliejus yra išgaunamas iš „Cananga odorata“ gėlių žiedų distiliuotų garais.

-
Yra 5 ylang-ylang eterinių aliejų klasifikacijos: Ylang Ylang Extra, Ylang Ylang I, II III ir Ylang Ylang Complete. Skaičiai nurodo, kiek kartų Ylang Ylang eterinis aliejus yra distiliuotas frakcionuojant.

-
Naudojamas kaip ingredientas kosmetikos priežiūros priemonėse, skirtose sudirgusiai, pavargusiai, brandžiai odai.

-
Ylang-ylang eterinio aliejaus aromatas yra saldus, ryškus ir aštrus, turintis jazminų, neroli ir bananų pėdsakų.

-
Jis yra populiarus kosmetikos aromatų ir kitų kosmetikos gaminių ingredientas.

-
Spalva: gelsva.

-
Konsistencija: lengva.

-
Kvapas: saldus, egzotiškas, gėlių aromatas, vidutinio stiprumo.

-
Tinka būti maišomas su šiais eteriniais aliejais: levandų, bergamočių.

-
Augalo dalis: žiedai.

-
Gamybos būdas: distiliavimas garais.

 

Naudojimas:

- Į veido ir kūno kosmetiką

- Į gaminamus muilus

- Į namų kvapus

- Nenaudokite gryno tiesiai ant odos, atskieskite

- Tik išoriniam naudojimui

 

Kontraindikacijosindividualus kvapiųjų kanangų netoleravimas. Nerekomenduojama besilaukiančioms ir maitinančioms moterims ir vaikams iki 3 metų. Venkite patekimo į akis

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

- Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

 

Produktas parduodamas tamsaus stiklo 10ml talpos buteliukuose.

 

Botaninis pavadinimas: Cananga odorata

Pagaminta: Madagaskare

ea_002_250
9 Prekės
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.