Saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus, 10ml Padidinti

Saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus, 10ml/50ml

Nauja prekė

Saldžiųjų apelsinų (citrus sinensis) eterinis aliejus turi gauvų, saldoką, šviežių apelsinų aromatą.

Plačiai naudojamas kosmetikoje, aromaterapijoje ir natūralioje medicinoje, tačiau negalime pateikti plataus šio eterinio aliejaus naudos aprašymo dėl Lietuvos ir ES įstatymų (kol kas įstatymai nereglamentuoja alternatyviosios ir papildančiosios medicinos, įskaitant aromaterapiją).

Smulkiau

3,50 €

Apie prekę

Plačiau apie saldžiųjų apelsinų eterinį aliejų:


- Mūsų saldžiųjų apelsinų eterinis aliejus yra šaltai spaustas iš rankomis skintų vaisių žievių Ispanijos soduose.

- Tinka kaip ingredientas kosmetikos priežiūros priemonėse, skirtose probleminei odai.

- Spalva: oranžinė.

- Konsistencija: lengva.

- Kvapas: saldus citrusinis aromatas, panašus į apelsinų žievelę, tik intensyvesnis, gan stiprus.

- Tinka būti maišomas su šiais eteriniais aliejais: citrinų, bergamočių, cinamono, levandų.

- Augalo dalis: žievelės.

-
Gamybos būdas: šalto spaudimo.

 

Naudojimas:

- Į veido ir kūno kosmetiką

- Į gaminamus muilus

- Į namų kvapus

- Nenaudokite gryno tiesiai ant odos, atskieskite

- Tik išoriniam naudojimui

 

Kontraindikacijosindividualus apelsinų netoleravimas. Nerekomenduojama mažiausiai 6 val. turėti kontaktą su saule, nerekomenduojama besilaukiančioms moterims pirmus 3 nėštumo mėnesius. Venkite patekimo į akis

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

- Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

 

Produktas parduodamas tamsaus stiklo buteliukuose po 10ml ir 50ml.

 

Botaninis pavadinimas: Citrus sinensis

Pagaminta: Ispanijoje

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: