Išpardavimas! Kamparo eterinis aliejus, 10ml Padidinti

Kamparo eterinis aliejus, 10ml/50ml

Nauja prekė

Kamparo eterinis aliejus turi gaivų ir sodrų aromatą.

Plačiai naudojamas kosmetikoje, aromaterapijoje ir natūralioje medicinoje, tačiau negalime pateikti plataus šio eterinio aliejaus naudos aprašymo dėl Lietuvos ir ES įstatymų (kol kas įstatymai nereglamentuoja alternatyviosios ir papildančiosios medicinos, įskaitant aromaterapiją).

Smulkiau

5,00 €

  • 50ml
  • 10ml

Apie prekę

Plačiau apie kamparo eterinį aliejų:


- Kamparo eterinis aliejus yra gaunamas iš Cinnamomum camphora kultūros ir taip pat dar vadinamas True Camphor, Common Camphor, Gum Camphor ir Formosa Camphor.

-
Yra 4 kategorijų kamparo eterinis aliejus: baltas, rudas, geltonas ir mėlynas. Aromatiniams ir medicininiams tikslams naudojama tik White veislė.

-
Kad būtų galima gaminti kamparo eterinį aliejų, medžiui turi būti ne mažiau kaip 50 metų.

-
Tinka kaip ingredientas kosmetikos priemonėse, skirtose probleminei odai, nuo vabzdžių įgėlimų, bėrimų.

-
Spalva: nuo bespalvės iki gelsvos.

-
Konsistencija: lengva.

-
Kvapas: stiprus, skvarbus aromatas.

-
Tinka būti maišomas su šiais eteriniais aliejais: levandų, bazilikų, kajeputų, rozmarinų.

-
Augalo dalis: mediena ir žievė.

-
Gamybos būdas: distiliavimas garais.

 

Naudojimas:

- Į kūno kosmetiką

- Į gaminamus muilus

- Nenaudokite gryno tiesiai ant odos, atskieskite

- Tik išoriniam naudojimui

 

Kontraindikacijosindividualus eukaliptų netoleravimas, besilaukiančioms moterims pirmus 3 mėnesius, venkite patekimo į akis

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

- Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

 

Produktas parduodamas tamsaus stiklo buteliukuose po 10ml ir 50ml.

 

Botaninis pavadinimas: Cinnamomum Camphora/Hon-sho (true camphor)

Pagaminta: Kinijoje

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: