Simondsijų (Jojoba) aliejus, 100ml Padidinti

Simondsijų (Jojoba) aliejus NERAFINUOTAS, 50ml/100ml

Nauja prekė

Šis šalto spaudimo, nerafinuotas Simondsijų (Jojoba) aliejus puikiai maitina ir regeneruoja odą, reguliuoja sebumo išsiskyrimą.

Dėl savo lengvumo ir universalumo, gali būti naudojamas visai kūno ir veido priežiūros kosmetikai gaminti.

Tinka visiems odos tipams, jautriai odai.

Smulkiau

4,50 €

Apie prekę

Plačiau apie Simondsijų (Jojoba) aliejų:


- Jojoba aliejus iš tikrųjų yra skystas vaškas, o ne aliejus, todėl žemoje temperatūroje jis tampa drumstas, jo užšalimo temperatūra yra 5°C.

-
Jojoba lengvai įsigeria į odą ir palieka aksominį pojūtį, minkštindama, saugodama ir padidindama odos elastingumą, neužkimšdamas porų.

-
Populiarus odos priežiūros ingredientas dėl minkštinančių, apsaugančių ir drėgmę išlaikančių savybių, todėl jis idealiai tinka rankų kremuose ir produktuose, skirtuose apsaugoti odą nuo žalingų aplinkos veiksnių.

-
Jojoba aliejus puikiai tinka masažiniams aliejams, tačiau jame mažai riebalų rūgščių, todėl jį reikia derinti su kitais aliejais.

-
Plaukų priežiūros priemonėse simondsijų aliejus suteikia žvilgesio ir apimties, tuo pačiu gydydamas pažeistus, nusilpusius plaukus.

-
Jojoba aliejus gali būti naudojamas kūdikių priežiūros priemonėse, siekiant apsaugoti jautrią odą ir gydyti bėrimus, kilusius dėl vystymo.

-
Jojoba yra artimiausias botanikos atitikmuo mūsų natūraliam odos riebalui. Jojoba yra natūralus antioksidantas, gausus omega ir vitaminų A, D ir E.

-
Simondsijų (Jojoba) aliejus efektyviai ramina sausą ar niežtinčią odą ir yra pakankamai švelnus turintiems jautrią odą.


Naudojimas:

- Aliejų galima tepti tiesiai ant odos

- Įmaišyti į kosmetikos priemones (1-100 proc.), dedama į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

- Tik išoriniam naudojimui

- Tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

 

Kontraindikacijos: individualus simondsijų aliejaus netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti tamsioje, vėsioje vietoje (galima ir šaldytuve)

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Aliejus parduodamas tamsaus stiklo buteliukuose po 50ml arba 100ml.

 

Botaninis pavadinimas: Simmondsia Chinensis Oil

Pagaminta: Peru/Izraelyje

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: