Ricinos aliejus, 100ml Padidinti

Ricinos aliejus NERAFINUOTAS, 100ml

ka_001_400

Nauja prekė

Nerafinuotas, pirmojo šalto spaudimo ricinos aliejus yra vienas iš populiariausių aliejų, jame gausu vitamino E ir omega-9.

DĖL DIDESNIŲ KIEKIŲ, RAŠYKITE: INFO@VILLAGEMADE.LT

Smulkiau

4,50 €

Apie prekę

Plačiau apie nerafinuotą ricinos aliejų:


-
Ricinos aliejus yra šviesiai geltonos spalvos augalinis aliejus, kuris išgaunamas sutrinant ricinos sėklas. Ricinos aliejaus naudą lemia jo cheminė sudėtis. Ricinos aliejus yra ypatinga riebalų trigliceridų rūšis, beveik 90 procentų jo riebiųjų rūgščių yra ricinoleic rūgštis, kuri yra nesočioji omega-9 riebalų rūgštis.

-
Ricinos aliejus yra vienas iš nedaugelio aliejų, kuris gali būti naudojamas kaip emulsiklis. Kadangi jo konsistencija tiršta, jis nedideliu kiekiu maišomas su kitais baziniais aliejais.

-
Ricinos aliejų galite naudoti keliais skirtingais būdais. Tepkite jį tiesiai ant odos arba sumaišykite su kitais aliejais.

-
Ricinos aliejaus yra puikus masažo aliejus.

-
Ricinos aliejus efektyviai drėkina odą, tinkamas kaip ingredientas kosmetikos priežiūros priemonėse, skirtose kovai su strijomis, randų žymėmis (pirštais masažuokite ricinos aliejų strijų pažeistose vietose. Norėdami gauti papildomos drėgmės, sumaišykite du šaukštus migdolų aliejaus su vienu šaukštu ricinos aliejaus. Uždėkite ant tos vietos medvilninį rankšluostį ar kt. Audinį ir palaikykite 15-20 minučių).

-
Puiki ir nesausinanti priemonė, turintiems probleminę odą. Ricinos aliejus yra panašus į nimbamedžių aliejų ir yra natūralus šaltinis, pašalinantis nešvarumus, negyvas odos ląsteles, riebalų perteklių, neišdžiovindamas odos (ant stabilaus paviršiaus uždėkite dubenį verdančio vandens, laikydami rankšluostį virš galvos, pasilenkite virš vandens dubenėlio. Taip atversite poras. Keletą minučių palaikykite veidą virš dubenėlio. Tada paimkite švarią servetėlę ir sudrėkinkite ją šiltu vandeniu, o ant šluostės užlašinkite nedidelį, nerafinuoto ricinos aliejaus. Švelniai, sukamaisiais judesiais įtrinkite aliejų į odą ir nenuplaukite jo, palikite per naktį. Ryte aliejų nuvalykite švaria, drungna servetėle/rankšluosčiu. Naudokite šaltą vandenį, jis sutraukia poras. Kartokite šią procedūrą kasdien nuo 10 iki 14 dienų).

-
Ricinos aliejus yra puikus ingredientas kosmetikos priežiūros priemonėse nuo raukšlių, nes jis giliai įsiskverbia į odą, o tai skatina elastino ir kolageno gamybą. Šie du odos komponentai yra atsakingi už jos elastingumą ir stangrumą.

-
Ricinos aliejus tapo populiaria priemone plaukų priežiūros priemonėse. Reguliariai naudojant, aliejus gali padėti palaikyti sveikų, stiprių, žvilgančių plaukų išvaizdą.

-
Ypač tinka vienas arba kaip ingredientas itin sausai odai.


Naudojimas:

- Galima tepti tiesiai ant odos

- Įmaišyti į kosmetikos priemones (1-100 proc.), dedama į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

- Tik išoriniam naudojimui

- Tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

 

Kontraindikacijosindividualus ricinų aliejaus netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti tamsioje, vėsioje vietoje (galima ir šaldytuve)

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Aliejus parduodamas tamsaus stiklo 100ml talpos buteliukuose

 

INCI: Ricinus Communis (Castor) Oil

Pagaminta: Vokietijoje

20 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: