Lazdyno riešutų aliejus, 100ml Padidinti

Lazdyno riešutų aliejus NERAFINUOTAS, 100ml

ka_002_750

Nauja prekė

Nerafinuotas, alto spaudimo lazdyno riešutų aliejus turi omega 3 ir omega 6,  vitaminų E, C, B1, B2, B6, E, kalcio, fosforo, magnio, geležies, kobalto, cinko, natrio, ir kitų naudingų medžiagų.

Plačiai naudojamas kosmetikoje, tačiau negalime pateikti plataus šio produkto naudos aprašymo dėl Lietuvos ir ES įstatymų (kol kas įstatymai nereglamentuoja alternatyviosios ir papildančiosios medicinos).

Smulkiau

7,50 €

Apie prekę

Plačiau apie lazdyno riešutų aliejų:


- Nerafinuotas lazdyno riešutų aliejus gaunamas pirmo šalto spaudimo būdu, spaudžiant lazdyno riešuto branduolį.

- Nerafinuotas lazdyno riešutų aliejus vertinamas gaminant maistą.

-
Nerafinuotas lazdyno riešutų aliejus pasižymi riebiųjų rūgščių gausa. Iš jo gaminamas masažo aliejus, jis drėkina, maitina, sudarydamas lengvą apsauginį barjerą.

-
Nerafinuotas lazdyno riešutų aliejus ne tik nekemša porų, tačiau pasižymi poras valančiomis savybėmis. Padeda išlaikyti sveikos odos ir plaukų išvaizdą.

-
Pasigaminkite tonizuojantį masažo aliejų: 30ml nerafinuoto lazdyno riešutų aliejaus, 4 lašai gurdžamo/rozmarinų/bazilikų eterinio aliejaus, 8 lašai levandų eterinio aliejaus, 4 lašai citrinių eukaliptų eterinio aliejaus. Sumaišykite aliejus ir naudokite kaip tonizuojantį masažo aliejų.

-
Pasigaminkite odą drėkinančią priemonę: 30ml nerafinuoto lazdyno riešutų aliejaus, 4 lašai levandų eterinio aliejaus, 8 lašai morkų sėklų eterinio aliejaus, 4 lašai Frankincenso (Bosvelijų) eterinio aliejaus. Sumaišykite eterinius aliejus su lazdyno riešutų aliejumi ir tepkite ant švarios, sudrėkintos odos.

 

Tinka visiems odos tipams.


Naudojimas:

- Aliejų galima tepti tiesiai ant odos ir plaukų

- Įmaišyti į kosmetikos priemones (1-100 proc.), dedama į aliejinę kosmetikos gamybos fazę

- Tik išoriniam naudojimui

- Tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

 

Kontraindikacijosindividualus lazdyno riešutų aliejaus netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti tamsioje, vėsioje vietoje (galima ir šaldytuve)

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Aliejus parduodamas tamsaus stiklo 100ml talpos buteliukuose

 

Botaninis pavadinimas: Corylus avellana Oil

Pagaminta: Vokietijoje

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: