Cocamidopropyl betaine, 100-200ml Padidinti

Cocamidopropyl Betaine, 100ml

kge_1_31

Nauja prekė

Cocamidopropyl Betaine - tai organinis cheminis junginys, pasižymintis puikiomis putojimo savybėmis. Tai skaidrus šviesiai geltonos spalvos skystis.

Tai augalinis (kokosų) putoklis, aktyvioji paviršiaus medžiaga naudojama, siekiant sustiprinti gaminamų produktų putojimą. Taip pat turi kondicionuojančių savybių.

Smulkiau

4,00 €

Apie prekę

Cocamidopropyl Betaine - tai organinis cheminis junginys, pasižymintis puikiomis putojimo savybėmis. Tai skaidrus šviesiai geltonos spalvos skystis.

Cocamidopropyl Betaine visisškai biologiškai skaidomas, beveik neturi kvapo, veikia kaip antrinis tirštiklis įvairiose valymo priežiūros priemponėse (prausikliai, šampūnai...).

Naudojimas:

- dušo geliai, skysti muilai, prausimosi geliai kūnui, veidui, intymiai higienai

- šampūnai, kondicionieriai, plaukų losjonai

- kietieji šampūnai

- gali būti naudojamas kaip nenuskalaujama priemonė

- dozavimas: 5-40proc bendro produkto kiekio (tirpus vandenyje, netirpus aliejuje), gamyboje dedamas į vandens fazę.

Kontraindikacijos:

- laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje
- nenuryti
- vengti produkto patekimo į akis
- asmeninis produkto netoleravimas

- dirbant su produktu, laikytis saugumo reikalavimų (veido kaukė, pirštinės)

Laikymas:

- laikyti tamsioje, vėsioje vietoje

- saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

Produktas parduodamas tamsaus stiklo buteliukuose po 100ml.

INCI: Cocamidopropyl Betaine

Pagaminta: Didžiojoje Britanijoje

MŪSŲ REKOMENDUOJAMI RECEPTAI SU ŠIUO INGREDIENTU:

KIETASIS ŠAMPŪNAS

25 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: