Augalinis glicerinas, 100ml Padidinti

Augalinis glicerinas, 100ml/1kg

Nauja prekė

Augalinis glicerinas yra bespalvis, bekvapis ir netoksiškas produktas.

Smulkiau

3,50 €

  • 100ml
  • 1kg

Apie prekę

Augalinis glicerinas yra bespalvis, bekvapis ir netoksiškas produktas, plačiai naudojamas kosmetikoje, yra naudojamas gaminant įvairius kūno, veido ir plaukų priežiūros produktus.

Natūralus drėkiklis.

Tinka visiems odos tipams.

 

Naudojimas:

- Tirpus vandenyje ir alkoholyje, netirpus aliejuje

- Kosmetikos priemonėse dedama: 1-10proc

- Rekomenduojama nedidelį kiekį ištirpinti vandenyje

- Tik išoriniam vartojimui

- Balzamams, kremams, kaukėms, losjonams, dušo geliams

 

Kontraindikacijos: individualus glicerino netoleravimas

 

Laikymas:

- Atidarius produktą, rekomenduojama jį laikyti tamsioje vietoje, kambario temperatūroje

- Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių

 

Produktas parduodamas tamsaus stiklo 100ml talpos buteliukuose arba po 1kg (apie 800ml) plastikiniuose buteliuose.

 

INCI: Glycerin

Pagaminta: ES

MŪSŲ REKOMENDUOJAMI RECEPTAI SU ŠIUO PRODUKTU:

VEIDO SERUMAS SU HIALURONO RŪGŠTIMI
ŠOKOLADINIS KŪNO ŠVEITIKLIS
MAKIAŽO FIKSATORIUS

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: