SCS - Sodium coco-sulphate, 100-500g Padidinti

SCS - Sodium coco-sulphate, 100g/500g

Nauja prekė

SCS - Sodium coco-sulphate - tai aktyvioji paviršiaus medžiaga, kitaip dar vadinama kokosų pūtokliu.

SCS - pagrindinė žaliava gaminant kietus šampūnus.

Turi itin stiprių putojimo savybių, produktus galima prisotinti įvairiais aliejais bei sviestais.

Smulkiau

2,80 €

  • 500g
  • 100g

Apie prekę

SCS - Sodium coco-sulphate - tai aktyvioji paviršiaus medžiaga.

SCS - pagrindinė žaliava gaminant kietus šampūnus.

Turi itin stiprių putojimo savybių, produktus galima prisotinti įvairiais aliejais bei sviestais.

Naudojimas:

- kietieji šampūnai

- kietieji dušo geliai, kitos prausimosi priemonės

- dozavimas: 10-80proc. bendro produkto kiekio (tirpus vandenyje, netirpus aliejuje)

Kontraindikacijos:

- laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

- nenuryti, vengti patekimo į akis

- neįkvėpti (dirbti su veido kauke ir pirštinėmis)

- individualus produkto netoleravimas

Laikymas:

- miltelius laikyti sandariai ir sausai uždarytus

Produktas parduodamas plastikiniuose maišeliuose arba indeliuose po 100g arba 500g.

INCI: Sodium coco-sulphate

Pagaminta: Prancūzijoje

MŪSŲ REKOMENDUOJAMI RECEPTAI SU ŠIUO INGREDIENTU:

- KIETASIS ŠAMPŪNAS

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: